BMWPower.hu - Online BMW Magazin
 Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Belépés   Regisztráció

380 / 468 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 379, 380, 381 ... 466, 467, 468  Következő
Hozzászólások megtekintése:

<   Tuning témák!  »   BMW Turbósítás! Minden ami ezzel kapcsolatos!

Csaby
2006.08.15. 22:12   

Turboá írta:
Speer! Te nem is vagy kopasz,meg kigyurt se,csak kövér! Érted? Very Happy
Leezs! Te pedig még ne örüj,mert amire elkészül a projekt neked is kihullik,vagy megőszül? Nézz csak meg engem itt is beütött valami...

Stupid

Mindenkinek megvan a maga keresztje... még jó, hogy a tied 4 keréken gurul Smile

453    2006.01.12. 11:39
Kox
2006.08.15. 21:55   

Site Admin
speer írta:
"Úgy gondolom hogy kopasz, izomagy köcsög dagadt bmws gengszter állatok nem tartoznak közénk, mint bmwfan! nopersze szánalomra és tiszteletre méltó kivételek minenhol vannak! Sajnos vagy nemsajnos az emberek azonosítanak minket, -mint bmwseket akik fanatisták vagyunk- ezekkel a kopasz benga álatokkal, akiknek csak azért van bmwje hogy elférjen az egója mellette az autóban Én csak a bömbit sajnálom "

Tds,ez hülyeség!! Szemcsis Én ismerek egy csomó nagydarab gyúrós kopaszt,akik bömivel mászkálnak,de halál normálisak,és csak akkor basz..k oda,ha már elkerülhetetlen.Te is símán kijönnél velük,még ha korban ők kicsit idősebbek is.Látod,te is beálltál a sorba és álltalánosítasz,nem szabad.... Nana

Én nem tudom speer, lehet hogy én látom rosszul, de az eddigi tapasztalataim nem ezt támasztják alá. Én azt látom hogy ezek a kopaszok feszítenek az újabb kiadású 7es, 5ös, x5ös BMW -ben és azt képzelik hogy rájuk nem vonatkoznak szabájok, ők azt is megtehetik amit más ember nem, mert jobbnak képzelik magukat. Nem kell átengedni a gyalogost a zebrán, nem kell megadni az elsőbbséget, index nélkül be lehet vágni csak úgy valaki elé, stb, stb...
Igen, tudom általánosítok, és biztos vannak kivételek, sőt én is ismerek párat, de akkor is az a véleményem hogy létezik a "kopasz bunkó BMW-s" kategória, és sajnos nem is kevesen vannak... Sad

( )( ) =[ ][ ]= ( )( )
"A legenda addíg él amíg éltetitek.Egy ilyen darab ma is Móresre tanítaná a hétköznapi felfujt fostalicskákat! rönó getymó,fityó trutymó,meg az összes hugyos tojástálca alakú húdefasza műanyagmotoros gurigataknyokat!" -- /Turboá/

Budapest    667    2005.04.09. 17:36
Turboá
2006.08.15. 21:24   

turbo írta:
Turboá!

NOS? Smile
mind a 4 darabnak van helye,de Roland árul koolereket,ill ha vársz akkor kapunk mostanában .Legalább is van ígéret....

A higiénikus fertőtlenít, letakarítja a kórokozókat.
R.C.S.

Soltvadkert, Racing Club..    4834    2005.03.14. 21:22
turbo
2006.08.15. 20:04   

Turboá!

NOS? Smile

kormány mögött ball oldalt :-)    2787    2005.08.01. 12:03
lezsi
2006.08.15. 19:45   

Ha keves lenne a hajtaslanc:
535 difi, es csuklok:

Valami egyedi osszeallitasu csuklo:

(mindketto e30)

2355    2005.06.08. 13:21
sony
2006.08.15. 18:51   

Tds írta:
turbo írta:
Hi

A minap mentem az m3 on szépen lassan elöttem mind a két sáv foglalt volt mert egy kamion probált megelőzni egy másikat de nagyon nem tudta csak kivágodott,ebben a pillanatban megelőzött egy 7es bmw ami most gurulhatott le a szalagrol és türelmetlenül várta a két kamion szenvedését de végülis úgy döntött megmutatja mijen fasza csávó és majd a leállósávban megelőzi a kamiont,csak itt jött a bibi mert ahogy kicsapodott a leálloba a teherautós úgy dönthetett elengedi ezt az örültet és ő is lehuzodott a leálloba csak akkor már melette volt a bömös,gondolhatjátok mi maradt belőle.Felkente mint szart a palánkra.Úgytünik köztünk is vannak elvetemültek. Sad
Úgy gondolom hogy kopasz, izomagy köcsög dagadt bmws gengszter állatok nem tartoznak közénk, mint bmwfan! nopersze szánalomra és tiszteletre méltó kivételek minenhol vannak! Sajnos vagy nemsajnos az emberek azonosítanak minket, -mint bmwseket akik fanatisták vagyunk- ezekkel a kopasz benga álatokkal, akiknek csak azért van bmwje hogy elférjen az egója mellette az autóban Shocked Én csak a bömbit sajnálom Sad

Nem akarom senki pàrtjàt fogni, de szerintem Speernek van igaza, mert azok az "izomagyköcsögBMWsgengszteràllatok" nem véletlenül vettek BMWt, mert vehettek volna fostalicska mercit is meg Snyocas audit is, dehàt nem azt vettek!!!! Ugyhogy szerintem bennük is ott van az élet érzés! Ahhoz hogy valaki ilyen meggondulatlanul és örült modjàra vezessen ahhoz nem kell BMW! Egyébkéntis lehet hogy abban a 7esben egy üzletember ült aki sietett valami tàrgyalàsra, vagy egy apuka akinek a gyereke leesett a dio fàrol, bàr ezek sem kivàlto okok hogy a leàlloban elözzön, màsrészröl a kamionosokat is hibàsnak tartom valamilyen szinten mert van visszapillanto a jobb oldalon is nem tartott volna semeddig belenézni egyrészt, màsrész meg mi a faszér kell a 80nal halado kamiont elkezdeni megelözni 82vel???? Szerintem mindenki ludas volt dehàt a BMWs huzta a rövidebbet, neki ezt dobta a gép!!

u.i: rengetek "izomagyköcsögBMWsgengszteràllatot" làttam màr keresztbe menni!!!
BéKE

sonyOo==00==oOE28

Budapest    353    2005.03.13. 06:43
Tds
2006.08.15. 18:43   

speer írta:
"Úgy gondolom hogy kopasz, izomagy köcsög dagadt bmws gengszter állatok nem tartoznak közénk, mint bmwfan! nopersze szánalomra és tiszteletre méltó kivételek minenhol vannak! Sajnos vagy nemsajnos az emberek azonosítanak minket, -mint bmwseket akik fanatisták vagyunk- ezekkel a kopasz benga álatokkal, akiknek csak azért van bmwje hogy elférjen az egója mellette az autóban Én csak a bömbit sajnálom "

Tds,ez hülyeség!! Szemcsis Én ismerek egy csomó nagydarab gyúrós kopaszt,akik bömivel mászkálnak,de halál normálisak,és csak akkor basz..k oda,ha már elkerülhetetlen.Te is símán kijönnél velük,még ha korban ők kicsit idősebbek is.Látod,te is beálltál a sorba és álltalánosítasz,nem szabad.... Nana
Nézd nyilván valóan nem a normális értelmes nagydarab kopasz bmwsekröl beszélek, nem akarok általánosítani bár lehet hogy ez jött le neked.... A másik hogy hiába vagyok fiatal de voltak(vannak- egy pár már börtönben) ismerőseim, akiket sajnos néha felfedezeni vélek nagydarab kopasz bmwsekben, ami a legroszabb hogy nem mint külsőleg Cool Nem egyszer történik olyan hogy az embernek bemondja az unalmast a kocsija, arrajön egy másik bmws akiben reményt vél felfedezni az ember hisz márkatárs és csak segít, erre lehúzza az ablakot és beszól, és azzal a lendülettel továbbis hasít.... ez pedig nem túl pozitív dolog... a nagydarab dagadt bmws állat kifejezés alatt nem azokra a bmwsekre gondolok akik gyúrnak vagy épp kicsik kövérebbek a kelleténél Surprised ez önmagában nem gond, nem minden bmws szereti a márkát, van akinek ez tetszett, vagy ez illet a stíluához és volt pénze megvenni de ettöl független az hogy valaki fanatikus-e, önmagában ez nem gond, A nemkívánatos bmwt használó emberek társaságát próbáltam ezzel kifejezni hisz az utca népében ez a kép ragadt meg a bmwsekröl, bár az is lehet hogy ebben az elitélendő viselkeséü bmws táborban épp a nagydarab kopaszok vannak kisebbségben Confused Legközeleb pontosabban fogalmazok, azz eredeti történetre visszatérve, hiába van pénzem megvenni egy e66ost... hiába van vagy pofám azért leállósávban akkorsem kéne előzni hiába hab zsír a kocsim! Ennyi

Mindent el lehet készíteni egyszerűen és túlbonyolítva.
A nézőpont az igényszint, a lehetőség pedig anyagi kérdés.

info.tdsworks@gmail.com

Székesfehérvár    2261    2005.05.18. 18:01
turbo
2006.08.15. 18:05   

Turboá!

Van még olyan ic-d amit lezsinek raktatok fel mert nekem is időszerü lenne egyre szert tennem. Smile

Turboá
2006.08.15. 17:58   

lezsi írta:
Vegre talaltam egy spray-formaju tomitest (3020), meghozza a magyar loctite oldalan!
http://www.loctite.hu/int_henkel/loctite_hu/binarydata/pdf/SG04_HU_0304.pdf

Megprobaltam megrendeltetni (autosbolttal, merthogy kozvetlenul nem lehet), amikor kiderult, hogy megsincs. Hiaba ajanljak a magyar nyelvu katalogusban, nem forgalmazzak, es nem is tervezik, hogy hoznanak. Ugyhogy, ha tudom, "vegyem meg kulfoldrol".

-Hat itt tartunk... Sad
Ezek a köcsögök,minek reklámozzák ha nincs is..?
Németből meg lehet szerezni........intézkedjek?... Smile

R.C.S.

Turboá
2006.08.15. 17:49   

Speer! Te nem is vagy kopasz,meg kigyurt se,csak kövér! Érted? Very Happy
Leezs! Te pedig még ne örüj,mert amire elkészül a projekt neked is kihullik,vagy megőszül? Nézz csak meg engem itt is beütött valami...

Stupid

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb 2006.08.15. 17:59 (1).

R.C.S.

lezsi
2006.08.15. 16:47   

Vegre talaltam egy spray-formaju tomitest (3020), meghozza a magyar loctite oldalan!
http://www.loctite.hu/int_henkel/loctite_hu/binarydata/pdf/SG04_HU_0304.pdf

Megprobaltam megrendeltetni (autosbolttal, merthogy kozvetlenul nem lehet), amikor kiderult, hogy megsincs. Hiaba ajanljak a magyar nyelvu katalogusban, nem forgalmazzak, es nem is tervezik, hogy hoznanak. Ugyhogy, ha tudom, "vegyem meg kulfoldrol".

-Hat itt tartunk... Sad

lezsi
2006.08.15. 16:11   

speer írta:

Na, azert az embernek (sajnos) nem jar alanyi jogon a BMW slusszkulcs, a favago bicepsz, es altalaban a haja se tunik el kompletten magatol.

Persze eppenseggel lehet, hogy egy hasonlo illeto genetikailag Schwarzenegger, hullott ki a haja, es anyukaja BMW-jet kerte kolcson tok veletlenul, csak nem tul valoszinu... -Nyilvan oka van annak, amiert ilyen image-re torekszik.
Az ember empirikus darab, altalanosit, mert igy lehet megismerni a korulvevo vilagot, es eletben maradni. Hol itt a problema?

speer
2006.08.15. 15:59   

Bp-P.v.vár    1648    2005.05.02. 06:23
E21M20B27
2006.08.15. 12:41   

zeusz írta:
Tds írta:
turbo írta:
Hi

A minap mentem az m3 on szépen lassan elöttem mind a két sáv foglalt volt mert egy kamion probált megelőzni egy másikat de nagyon nem tudta csak kivágodott,ebben a pillanatban megelőzött egy 7es bmw ami most gurulhatott le a szalagrol és türelmetlenül várta a két kamion szenvedését de végülis úgy döntött megmutatja mijen fasza csávó és majd a leállósávban megelőzi a kamiont,csak itt jött a bibi mert ahogy kicsapodott a leálloba a teherautós úgy dönthetett elengedi ezt az örültet és ő is lehuzodott a leálloba csak akkor már melette volt a bömös,gondolhatjátok mi maradt belőle.Felkente mint szart a palánkra.Úgytünik köztünk is vannak elvetemültek. Sad
Úgy gondolom hogy kopasz, izomagy köcsög dagadt bmws gengszter állatok nem tartoznak közénk, mint bmwfan! nopersze szánalomra és tiszteletre méltó kivételek minenhol vannak! Sajnos vagy nemsajnos az emberek azonosítanak minket, -mint bmwseket akik fanatisták vagyunk- ezekkel a kopasz benga álatokkal, akiknek csak azért van bmwje hogy elférjen az egója mellette az autóban Shocked Én csak a bömbit sajnálom Sad

Én már láttam puhapöcsü cingárt bmw-vel az meg pöcs hosszabitonak vette. Ez a nagydarab kopasz duma nem jó !!!

Szóval te is gyúrsz? Very Happy

Csakis E21, esetleg egy kis E21! - GO BIG OR GO HOME
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=15213

Portsmouth - UK    412    2005.08.02. 20:37
zeusz
2006.08.15. 12:38   

Tds írta:
turbo írta:
Hi

Én már láttam puhapöcsü cingárt bmw-vel az meg pöcs hosszabitonak vette. Ez a nagydarab kopasz duma nem jó !!!

BP XI-ker    135    2005.08.27. 15:26
Tds
2006.08.15. 11:38   

turbo írta:
Hi

Mindent el lehet készíteni egyszerűen és túlbonyolítva.
A nézőpont az igényszint, a lehetőség pedig anyagi kérdés.

info.tdsworks@gmail.com

Székesfehérvár    2261    2005.05.18. 18:01
turbo
2006.08.14. 21:07   

Hi

lezsi
2006.08.14. 17:23   

speer írta:

Igen,sajna az alublokkos "szemetek" azok M52-esek(323i,328i) Én amit ősszel elkezdek faragni,az nem alu lesz az biztos,mindenesetre jobban bírja az alu is mint álmainban gondoltam volna.... Szemcsis

Mint tudjuk(?), egy jol megcsinalt gyari M52 hatara valahol 2.2bar korul es 800 lonal van. Ott mar dugotores, hajtokarok hajlonganak, es ilyenek.

Persze van, hogy mar korabban kiszakad a blokkbol egy-ket csavar. (Draga tocsavarozas hengerfejre nem art) -Es lehet, hogy mar sokkal korabban is szenvedett maradando karosodast, csak nem derult ki Confused

Mindenesetre a fenti szamok tukreben azert van mozgaster Kacsint

speer
2006.08.14. 17:06   

Turboá írta:
Ja...mi vasblokkosat csinálunk,és az alut nem is szorgalmazzuk...Ha a tiéd alublokkos akkor már m52.-ugye Speer? a 323i e36 is alu,és 2,5-ös? az is m52?

Igen,sajna az alublokkos "szemetek" azok M52-esek(323i,328i) Én amit ősszel elkezdek faragni,az nem alu lesz az biztos,mindenesetre jobban bírja az alu is mint álmainban gondoltam volna.... Szemcsis

Bp-P.v.vár    1648    2005.05.02. 06:23
Popey
2006.08.14. 17:04   

M52/M52TU
Soros 6 hengeres DOHC 24V / Soros 6 hengeres DOHC 24V dupla VANOS.
1996-1999. (US ver. Vas blokk, EU ver. aluminium.) 118kg 260lbs ( aluminium) 140kg 308lbs
Építették: E39 520i/523i/528i, E36 323i/328i, E38 728i, egyes variációit késõbbi USA E36 M3.
Típusai: 2.0 (150bhp), 2.5 (170bhp), 2.8 (193bhp), 3.2 (240bhp) Sometimes referred to as S52US. Engine shares more common parts with M52 than Euro S52, but is a motorsport engine.

optics is nothing without power http://www.bmwpower.hu

Budapest    1014    2004.11.03. 11:10
Turboá
2006.08.14. 15:32   

R.C.S.

Turboá
2006.08.14. 15:29   

R.C.S.

Turboá
2006.08.14. 15:27   

R.C.S.

Turboá
2006.08.14. 12:42   

van alu patentív 60-80 asban,meg szűkítő 100-ról 80 ra...

R.C.S.

MazurE39
2006.08.14. 11:22   

Turboá írta:
Ja...mi vasblokkosat csinálunk,és az alut nem is szorgalmazzuk...Ha a tiéd alublokkos akkor már m52.-ugye Speer? a 323i e36 is alu,és 2,5-ös? az is m52?

Ezt kérdeztem, hogy miről lehet felismerni az M52-t?
Azt mondták nekem, hogy M52...
Ha alu blokkos az M52, akkor még meg kell néznem...
323, csak már a folytás ki van szedve. 325 leömlőt kapott. Kell még mást csinálni, hogy igazi 2.5-ös legyen?
Kérdés: Van valakinek légmennyiség mérő eladó? A 2.3-asé vagy 2.8-asé is jó, csak kör csatlakozós legyen, 4 pólussal és ne lifegős, hanem izzószálas. Azonnal megveszem!

86    2005.06.10. 10:48
Hozzászólások megtekintése:   
<Előző téma megtekintése | Következő téma megtekintése> Időzóna: (GMT +1 óra)

380 / 468 oldal
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 379, 380, 381 ... 466, 467, 468  Következő
Tartalomjegyzék  »   Tuning témák!

Új téma nyitása     Hozzászólás a témához

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Vissza az elejére
Egyéni keresés